Lieve woorden van cliënten


De TRE-sessie die ik bij u gevolgd heb was echt heel rustgevend en werkt nog steeds. Ik ervaarde onmiddellijk een "zen-gevoel", was het door de begeleiding van je zachte stem of de rust die je uitstraalde. Je zorgde voor een veilige omgeving waar ik helemaal mezelf kon zijn! Belangrijk om alles los te kunnen laten toch! Bedankt voor je begeleiding, je bent fantastisch!

Lieve N.


Al enige tijd had ik het gevoel dat ik iets van vitaminen of mineralen ontbrak. Veerle heeft dit getest via een sessie kinesiologie. Het was zeer comfortabel liggen (dat alleen al vond ik rustgevend) en Veerle vertelde wat ze intussen deed. Na de sessie werd alles samen besproken: tekorten, levensstijl adviezen, ondersteunende Bach bloesem. Toen Veerle voorlas waar de Bach Bloesem goed voor is, wist ik dat het goed zat want dat was precies een omschrijving van hoe ik me op dat moment voelde! Dank je wel Veerle voor deze sessie; je zat er 'boenk' op !

Elke L.


Zowel de diepgaande coaching als de TRE zijn een aanrader. Hoewel ik eerst wat afwachtend tegenover de coaching en de TRE stond had ik niets te verliezen. Wat ben ik blij dat ik de beide dingen heb gedaan! Door de coaching heb ik meer tips gekregen om dichter bij mezelf te blijven. De TRE laat de opgelopen spanningen tijdens een periode loskomen. In het begin wist ik niet goed wat ik kon verwachten en vond ik het wat spannend, de goede begeleiding tijdens de sessie zorgde dat ik me op snel op mijn gemak voelde en nu vind ik het reuze tof om mijn lichaam zijn gang te laten gaan en alle spanning eruit te laten trillen. Eindelijk voel ik me weer tot leven komen. 


Dank u Veerle voor de SUPER begeleiding. Een aanrader.

Lieve S.


Al sta ik nog in de beginfase van hartcoherentie en heb ik nog veel te oefenen, toch mag ik alvast genieten van enkele mooie voordelen.  Als slechte slaper zoek ik al jaren tevergeefs naar het juiste middeltje om te kunnen slapen.  Die zoektocht is nu eindelijk afgelopen, want via een oefening hartcoherentie val ik nu heel vaak in slaap vooraleer mijn oefening ten einde is.  Hier ben ik alvast heel dankbaar voor!  Daarnaast biedt een momentje van hartcoherentie overdag ook een rustpunt tijdens de drukte van de dag.  Een momentje van en voor mezelf!  Zalig! 


Wat de coach betreft?  Ik kan me geen betere voorstellen!  Ze heeft het hart op de juiste plaats en ze draagt zorg voor jouw hart!   

Karen V.H.


Een fantastische ervaring om bij Veerle een coaching te volgen. Samen kom je tot de essentie en wordt het zo ook veel duidelijker in je hoofd. Veerle laat je echt op je gemak voelen, waardoor je een enorme rust over je voelt komen. 

Kathleen G. 


Ik heb na de coaching mogen ervaren dat ik sterker in m'n schoenen sta, rustiger blijf, minder last heb van knagende gevoelens. De coaching heeft me effectief geholpen.

Een leuke ervaring ook, Veerle is een topcoach!

Annick G.


Ik voelde de hartsverbinding , ik stond daar niet alleen te zoeken welk pad van mij is.  

Die warmte die ik mocht voelen, dat inzicht heeft me een rijkdom aan inzichten gebracht. Ik zag zo duidelijk waar ik thuis hoor.

Karen K.


Ik heb bij Veerle een online lazulicoaching gehad hetgeen ervoor gezorgd heeft dat ik weer in beweging ben gekomen om dichter te komen bij de doelen die me blij en enthousiast maken!
Veerle had een luisterend oor en straalde rust en vertrouwen uit. Via de juiste vraagstelling heb ik terug meer levensvreugde gekregen. 
Dank je wel Veerle!

Tine J.


Veerle is een echte topcoach! Ze straalt rust en vertrouwen uit waardoor je meteen op je gemak bent. Ook bij het volgen van een TRE sessie kon ik die rust ervaren. Voel je je gespannen, na het volgen van een sessie bij Veerle ben je weer helemaal ontspannen.

Minke M.

Heb je een burn-out? Ga dan zeker langs bij Veerle. Alleen haar stem al laat je tot rust komen. Je leert daar jezelf terug op de eerste plaats te zetten.

Ellen H.


Beste Veerle

Graag wilde ik je bedanken voor de intensieve coaching. Er is heel wat losgemaakt en het voelde als een opluchting om het eruit te laten.

Je aangename stem stelde me gerust en het voelde veilig aan om mij kwetsbaar op te stellen. Hoe het verder zal verlopen zal de toekomst uitwijzen. 

Nu geef je alvast mee dat ik blij ben dat ik jouw coaching gevolgd heb . Ook de 'reminder' achteraf met de korte samenvatting vind ik een tof initiatief dat ik op een belangrijke plaats zal bewaren. Zo heb ik ook fysiek een houvast als ik het even niet meer weet.

Lieve S.